De Munay Ki bestaat uit 9 inwijdingen (energietransities) die hun oorsprong vinden bij de Inca’s die jou helpt met het openen van je hart.
Deze inwijdingen helpen jou specifiek in harmonie te raken met alles en iedereen, zal je helpen om je hart te gaan volgen en niet langer de onrust van je geest te laten overheersen.
Munay is het Quechua woord voor “onvoorwaardelijke liefde”.  Ki betekent ‘kracht / energie’.
Munay-Ki betekent dus iets als ‘ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart’ of ‘wees zoals je bent’.
Bij elke inwijding wordt er op energetische wijze een zaadje in je energieveld geplant.
Na de inwijdingen ben je zelf verantwoordelijk voor de zorg van deze zaden, het ontkiemen en wortelen van deze inwijdingen, en vervolgens het bloeien en tot  vrucht voortbrengen.
Iedereen die alle inwijdingen heeft ontvangen, mag ze vervolgens zelf ook doorgeven. Het staat ieder natuurlijk vrij om te kiezen dit al of niet te doen.

De 9 inwijdingen

De 4 basisinwijdingen leggen het fundament voor je transformatieproces. Hiermee laat je het verleden los en geef je een nieuwe richting aan je leven.

1/ De inwijding van de Heler ( Hampe Karpay )
Activeert je vermogen tot heling van jezelf en anderen.

2/ De inwijding van de Banden van Kracht ( Chumpi Karpay )
Vijf energetische banden van kracht, die bestaan uit de 5 elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en puur Licht, worden in je energieveld geweven om je belangrijke spirituele bescherming te bieden.

3/ De inwijding van Harmonie ( Ayni Karpay )
Je wordt verbonden met de scheppende principes van het universum. Deze 7 archetypen bevinden zich reeds in jou, doordat je door de inwijding je er bewust van wordt zullen ze hun werk in en voor jou gaan doen.

4/ De inwijding van de Ziener ( Kawak Karpay )
Door het aanbrengen van een kroon en een ketting van licht wordt de innerlijke ziener in je geactiveerd. Er wordt een verbinding gemaakt tussen je hart en je derde oog.

De 3 Lineage inwijdingen stemmen je af op de hogere frequenties en de verschillende afstammingslijnen van sjamanistische Inca-helers.

5/ De inwijding van de Hoeder van de Dag ( Pampamesayok )
Door deze inwijding verbetert je band met Moeder Aarde. Het contact met het vrouwelijke in jezelf wordt hersteld en je wordt verbonden met een afstammingslijn van Inca-helers uit het verleden.

6/ De inwijding van de Hoeder van Wijsheid ( Altomesayok )
Door deze inwijding verbind je jezelf met de hemel en Vader Zon, de kracht van creatie, en met het mannelijke in jezelf. Je wordt verbonden met een afstammingslijn van Inca-helers vol oude wijsheid en oneindigheid.

7/ De inwijding van de Hoeder van de Aarde ( Kuraq Akuyek )
Je wordt verbonden met de Hoeders van de Aarde; zij beschermen het leven op Aarde en worden geholpen door de Aartsengelen. Je krijgt toegang tot het vermogen om je dromen waar te maken.

De laatst toegevoegde inwijdingen aan de reeks verruimen het bewustzijn en versterken de authentieke mannelijke en vrouwelijk energie.

8/ De inwijding van de Hoeder van de Sterren ( Mosoq Karpay )
De Nieuwe Tijd. Je wordt verbonden met de Hoeders van de Sterren. Hierdoor word je vrijgemaakt van het verleden en je wordt klaargemaakt voor de Nieuwe Tijd die komt.
Je DNA wordt opnieuw geïnformeerd en je zult gebeurtenissen moeitelozer op spiritueel niveau gaan verwerken.

9/ De inwijding van de Schepper, van Creatie (Taytanchis )
Je krijgt door deze inwijding inzicht dat jij zelf de Schepper bent van jouw leven en jouw ervaringen. Het activeert het Licht van Creatie en je krijgt toegang tot de Bron en de oneindigheid van het Universum.

Begeleiding:
Ron Prins – www.goudenwind.nl
Marjoke de Grijs – www.verbindjemetjewarenatuur.nl

Prijs:  300 euro

Data:
Maandag 9 januari, maandag 13 februari en maandag 13 maart.
We starten om 11.00 uur.

Wil je de inwijdingen graag individueel ontvangen dan is dat ook mogelijk.

 

Locatie:   Leiden

Inbegrepen zijn een inwijdingssteen (Pi-Stone) die je tijdens de eerste sessie ontvangt. Deze breng je steeds mee tijdens de inwijdingen.
De Pi-Stone staat symbool voor het hetgeen je doet met de inwijdingen en dient daarnaast ook als instrument wanneer je de inwijdingen ooit zelf door zou gaan geven.
Daarnaast ontvang je een uitgebreide reader als naslagwerk. Dit is tevens een handboek voor diegenen die de Munay Ki willen doorgeven aan anderen.

De Munay Ki zal in een kleine groep op locatie worden gegeven.
Of individueel bij mij thuis als je ze liever individueel ontvangt.

Op afspraak op andere locaties (voor bijv. een eigen groepje) of individueel bij jouw thuis is ook mogelijk. Informeer dan naar de mogelijkheden, natuurlijk reken ik dan wel mijn reiskosten.

Plan een afspraak