Wat is Pad van Kracht?

In een serie van sjamanistische cirkels werken we met energie en verbinden ons met onszelf, de natuur, aarde en kosmos, zodat we meer kunnen zakken naar het ‘hart’, naar de verzachting in ons zelf, rust en balans.

Gelijkwaardig en innerlijke wijsheid ontdekken

In deze cirkels leren we op basis van gelijkwaardigheid, want alle wijsheid zit al in ons en wacht om aangeraakt en naar buiten gebracht te worden. We luisteren naar de stem in jou die gehoord wil worden en bieden je de ruimte je kwaliteiten en talenten te (her)ontdekken.

Inhoudelijk

Werkwijze

Op een prachtige boerderij in Wassenaar ligt het accent op het zelf oefenen en ervaren samen met de andere deelnemers in de cirkels.

Tijdens het ‘Pad van Kracht’ versterk je de verbinding met jezelf en alles wat leeft. Je onderzoekt wat sjamanisme voor jou betekent en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven.

Wat gaan we doen?

Tijdens ‘Pad van Kracht’ werken we met sjamanistische helingstechnieken, sjamanistische rituelen, de 4 windrichtingen/medicijnwiel, despacho’s, sjamanendrum of andere instrumenten, trancereizen, krachtdieren, de wet van de wederkerigheid, meditaties. En er is ook ruimte om stenen, kristallen of je stem in te zetten.

Wat levert Pad van Kracht mij op?

Je krijgt aanwijzingen en handvaten aangereikt voor datgene wat er op dat moment om aandacht in je leven vraagt. Je onderzoekt welke tools bij jou passen waarmee je oude patronen kunt veranderen en oude pijnen kunt loslaten.

De cirkels helpen je weer een stap dichter bij jezelf te komen, je kracht te voelen en jezelf terug in balans te brengen.

“Je hebt twee opdrachten in het leven: je werkelijkheid creëren en jezelf creëren.”

~ (uit Olga Kharitidi: Het pad naar de sjamaan)

Wanneer vindt Pad van Kracht plaats?
Op 4 zondagochtenden van 10.00 – 12.30 uur
Data: 17 oktober, 24 oktober, 7 november en 21 november 2021
Investering: 150 euro  (excl. BTW)

Locatie: Een prachtige boerderij in het groen in Wassenaar. Op een steenworp afstand van Leiden.

Begeleiders: Marjoke de Grijs en Ron Prins.
Beiden sjamanistisch heler en coach in samenwerking met hun team van spirits.


Aho Mitákuye Oyásin.

Ron – www.goudenwind.nl
Marjoke – www.verbindjemetjewarenatuur.nl

Plan een afspraak