Sjamanen van de Q’eros

De Nusta Karpay zijn zeven energietransities uit het heling pad van de Inca’s.
Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de Sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s.

7 Godinnen

De Nusta’s zijn de Godinnen van de Inca’s en de vrouwelijke helpers van Pacha Mama (Moeder Aarde). Voor de Qeros is het getal 7 een heilig getal. De 7 vrouwelijke bergen in Peru, de 7 chakra’s.
We verbinden ons met deze 7 Godinnen van de Andes. Dit helpt je fysieke en energetische lichaam krachtiger en lichter te maken en je te verbinden met Moeder Aarde, de godin in jou.

De Nusta Karpay is een prachtige inwijdingsweg die ons ego afbreekt en ons voert naar het Christusbewustzijn (pure liefde). Het zorgt voor een betere balans tussen yin (vrouwelijk) en yang (mannelijk).

Deze inwijdingen brengen vrouwen in hun eigen vrouwelijke kracht en het ontwaakt hun Godinnen-energie. Bij mannen geeft het meer aanvoelingsvermogen en het brengt hen bij hun zachtheid. Het brengt voor allen balans en heelheid, doordat de vrouwelijke en mannelijke energie in onszelf als het ware weer samenkomt.

Nusta betekent “Godin”, Karpay betekent “inwijding”.

De Nusta Karpay leert ons een wijze les: Namelijk dat we door overgave en verbinding de wereld kunnen veranderen.
Alle 7 inwijdingen worden gegeven in een “sacred space”, een heilige ruimte, door het aanroepen van de windrichtingen en de krachtdieren. Er ontstaat een veilig krachtveld waarin we 2 dagen zullen verblijven.

De 7 Nusta’s – de 7 inwijdingen

n

 1. Mama Ocllo – Moeder van alle Godinnen en Godin van de wijsheid.
  Verbinding met het Titicacameer – Element van de Aarde.
  Deze Nusta opent je wortelchakra heelt je vrouwelijke kracht en herstelt de balans tussen jouw vrouwelijke en mannelijke aspecten.
  Het is haar essentie om jou je centrum in jezelf te laten vinden en je daar te gronden. Zij zorgt voor een stevige verankering in Moeder Aarde, Pacha Mama.
 2. Doña Mujia – Godin van het water.
  Mujia betekent “meermin” , “geest van het water”.
  Het doel van deze inwijding is het verzachten van je ego en het oplossen van negatieve aspecten.
  We gebruiken rozen en water voor deze inwijding.
 3. Mama Simone – Godin van de voorouders, je oorsprong, het vuur.
  Verbinding met de oudste vrouwelijke berg in Peru.
  Doel van deze inwijding is het helen van je roots, je voorouderlijke lijnen en het verbinden, helen en beschermen van je vrouwelijke kracht.
  Het is niet enkel de verbinding met de aarde maar tevens een diepere binding met jezelf. Het laat je thuiskomen in jezelf.
 4. Doña Theresa – Godin van het hart en de liefde..
  Verbinding met een hartvormige berg in de buurt van Ausangate. Deze Nusta opent je hart, zodat je meer zonder oordeel kan gaan waarnemen en het leven bekijkt vanuit je hart. Zij brengt harmonie en zachtheid, verbonden met onze ziel.
  We maken een despacho, (een offergave) in de vorm van een hart. Daarna ontvang je op het pad de inwijding die je hart opent en het innerlijk kind heelt.
 5. Maria Sakapana – Godin van de wind en communicatie.
  Haar bijnaam is “Spiraal van wind”. Zij nodigt je uit om jouw waarheid te spreken.
  Dit is een zuiverende inwijding waarbij we veren gebruiken om de zware energie van je keel te verwijderen. .
 6. Huana Huaman Tiklla – Godin van zien en visie.
  Verbinding met de Valk, het openen van je 3e oog voor het helder zien, heldere visie en inzichten, zodat je gaat zien wie je werkelijk bent. Dit geeft een bekrachtiging van jou in je puurste vorm, het is een transformatie in jezelf van je reis met de Nusta’s. Het geeft balans en vrede in jezelf.
 7. Thomasa Huaman Tiklla – Godin van het licht en vrijheid.
  Verbinding met Huana Huaman Tiklla, het zijn zusters. Deze Nusta nodigt je uit tot transformatie, tot vrijheid en opent je kruinchakra.
  Zij verbindt ons met de 7 lichten en 7 sterren van de Pleïaden.
Wil jij ook deze 7 krachtige, mooie en liefdevolle inwijdingen ontvangen?

In een weekend of 2 losse dagen geven Ron en Marjoke
deze prachtige inwijdingen met veel liefde door.

Data:  In overleg
Zowel individueel als in groepen mogelijk

Locatie:   Leiden

Vergoeding:  300 euro

Plan een afspraak